12.4.08

Ruta literària Jaume Vila


Juguem amb la poesia pel poble
Ruta Literària Jaume Vila

Dissabte 26 d'abril de 2008



Dins dels actes culturals que s'han preparat en motiu de la diada de Sant Jordi, l'Associació d'Amics del Castell de Gelida, l'ajuntament de Gelida i la Biblioteca Jaume Vila, us volen animar a participar en una activitat lúdica i divertida que us farà conèixer el poeta gelidenc Jaume Vila i Pascual.

Es tracta d'una activitat, que podeu fer en família o amb amics, en la que els poemes de Jaume Vila i els enigmes que haureu de resoldre us portaran a fer una recorregut pel poble. Entre tots els participants es realitzarà el sorteig d'un premi cultural.

Paral·lelament, podeu participar en el concurs fotogràfic de la ruta realitzant fotografies de l'activitat. Posteriorment un jurat format per membres de Flash Gelida determinaran quines són les fotos escollides. El lliurament de premis del concurs fotogràfic es realitzarà la segona setmana de maig.

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA. Us podeu inscriure a la Biblioteca Jaume Vila de Gelida (Carrer Major, 51 - tel.: 93 770 28 09), del 15 al 19 d'abril de 16h a 20h.
Preu de la inscripció: 2€/grup.

Punt d'inici de l'activitat: Les Escoles Velles (Carrer Sant Lluís, 21)
Hora: a les 10h.
Durada: Aprox. 1h 45 min.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?